Askim tannklinikk
2426
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2426,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Askim tannklinikk

About This Project

Ved inngangen og Skop

Fotoene skal hindre innsyn til behandlingsrom og resepsjonen fra publikumsarealene. Motivene er translucente, og synlig fra begge sider av glasset

Ved inngangen: Et detaljbilde av et hushjørne som speiler seg i et kjern, tatt med macrolinse fokusert på høstblad som flyter, som gir en særegen skarphet på detaljene.

Skop: Temaet for bildene er fuktighet/ tåkete landskap som passeres ifart; ett bilde fordelt på alle 8 glass og svevende individuelle dråper/kuler som fanger drømmeaktige verdener. Fotoene er en tilknytning til vanntemaet til Askim.
Skop er et kortord/fellesbetegnelse for diverse vitenskapelige instrumenter for å se og iakta med; – i ord som mikroskop, periskop, oscilloskop etc. Kulefotoene er tatt via et egetbygget stativ festet til kameralinsen for å fotografere gjennom klinkekuler. Sammensatte fotos fra analoge og digitale tagninger.

Detaljeringen i fotoene settes i relasjon til tannlegenes blikk for detaljer.

 

Se også Mysen tannklinikk: https://viel.no/portfolio_page/mysen-tannklinikk-2/

og Moss tannklinikk: https://viel.no/portfolio_page/moss-tannklinikk/

 

År

2017

Kort

Fotoprosjekt til Askim tannklinikk

Størrelser og materialer

Translucent foto på polyesterfilm. Skop #1-8: 44 x 110 cm. Ved inngangen: 324 x 115 cm.

Annet

Direkteoppdrag. Oppdragsgiver: Østfold fylkeskommune. Kurator: Putte Helene Dahl.

Category

Foto, Institusjoner