Askim tannklinikk
2426
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2426,elision-core-1.0.10,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Askim tannklinikk

Ved inngangen og Skop

Fotoene skal hindre innsyn til behandlingsrom og resepsjonen fra publikumsarealene. Motivene er translucente, og synlig fra begge sider av glasset

Ved inngangen: Et detaljbilde av et hushjørne som speiler seg i et kjern, tatt med macrolinse fokusert på høstblad som flyter, som gir en særegen skarphet på detaljene.

Skop: Temaet for bildene er fuktighet/ tåkete landskap som passeres ifart; ett bilde fordelt på alle 8 glass og svevende individuelle dråper/kuler som fanger drømmeaktige verdener. Fotoene er en tilknytning til vanntemaet til Askim.
Skop er et kortord/fellesbetegnelse for diverse vitenskapelige instrumenter for å se og iakta med; – i ord som mikroskop, periskop, oscilloskop etc. Kulefotoene er tatt via et egetbygget stativ festet til kameralinsen for å fotografere gjennom klinkekuler. Sammensatte fotos fra analoge og digitale tagninger.

Detaljeringen i fotoene settes i relasjon til tannlegenes blikk for detaljer.

 

Se også Mysen tannklinikk: https://viel.no/portfolio_page/mysen-tannklinikk-2/

og Moss tannklinikk: https://viel.no/portfolio_page/moss-tannklinikk/

 

År

2017

Kort

Fotoprosjekt til Askim tannklinikk

Størrelser og materialer

Translucent foto på polyesterfilm. Skop #1-8: 44 x 110 cm. Ved inngangen: 324 x 115 cm.

Annet

Direkteoppdrag. Oppdragsgiver: Østfold fylkeskommune. Kurator: Putte Helene Dahl.

Kategori

Foto, Institusjoner